onsdag, augusti 17, 2016

Stora tvättdagen

Tvätt och tvätt. Egentligen började jag att tvätta igår när vi kom hem. Men det var liksom bara toppen på ett isberg. Idag har jag vikt en del tvätt och fortsatt med några maskiner. Ändå är det en hel del över. Efter semester blir det en del tvätt.

Tvättomat. Och då har vi ändå flera gånger tvättat på de campingplatser vi bott på. Där finns alltid laundromats, tvättomater. Man matar in några quarters, slänger i tvättmedel, och tvättar. Likadant för torktumlare. Att använda en maskin kostade mellan 1 och 1.75 dollar, beroende på hur avancerad maskinen var.

Min egen mjuka säng. Känslan att krypa ner i sin egen mjuka sköna säng igår kväll var underbar! Speciellt då vi sov sista natten på ett flygplan.

Extrajobb. Idag och torsdag, fredag har Dottern jobb som tränare för de minsta tjejerna i cheerleading, de som går i Elementary school. De är ungefär lika gamla som hon själv var när hon började, bara 8-10 år. Det är bara nån timme på eftermiddan, men roligt eftersom hon vart tillfrågad om hon kunde hjälpa till av sin gamla tränare som hon fortfarande har kontakt med.

Roadtripen. Den var fantastisk. Ska försöka mig på nån slags best-of endera dan. För det borde man ju.

1 kommentar:

  1. Anonym4:02 fm

    Kan meddela att när ungarna lämnat boet blir det där med tvätt något helt annat! Vi kör cirka två maskiner i veckan, en ljus och en mörk, och sedan punktinsatser med vita skjortor, handdukar och lakan. Det är så himla mycket mindre tvätt utan tre söner!

    SvaraRadera