lördag, juli 16, 2016

Grattis!

Stor födelsedag för Ironman idag!

Han blev firad av oss och alla som ringde, mailade och skickade telegram!

När våra vänner här är tillbaka efter semestrar firar vi mer. Ikväll öppnade han en Caymus från 2006 som var helt otrolig, bra att köpa vin och låta det lagras ett antal år helt klart.

Lite annorlunda, han vill verkligen bli ett år äldre eftersom han nu hamnar i en annan åldersklass vad gäller cykling, triathlon och löpning. Ironman är stark och brukar placera sig bra i de tävlingar han gjort, men det senaste året har han varit bland de äldsta i sin åldersgrupp. Nu när han fyllt år är han i nästa åldergrupp och då kan han placeras sig bättre!

2 kommentarer:

  1. Det där med åldersgrupper förekommer lite här och där! Min man spelar golf på seniortouren och där har de i alla år delats in i H35, H 45 osv. Nu i år ändrade de till H30, H40 osv vilket plötsligt innebar att han med sina 48 år nästan blev bland de äldsta och många han spelat med i flera år gick upp till H50. Nåja, om några år är han yngst i gruppen igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åldersgrupper verkar här till sport. Maken här har verkligen längtat tills han fyller år, det är lite olika vad gäller sport, i cykling är det många som är snabba och starka långt upp i åldrarna. Vad gäller löpning är det helt klart de lite yngre som är snabbare.

      Radera