torsdag, juli 28, 2016

Planerar...

Man måste ju planera. Försöker bestämma fler stopp på vår roadtrip, vi reser på måndag. Det finns så mycket att se i Oregon och Washington men vi vill inte flänga omkring hela tiden på vägarna, måste hinna ta det lugnt också. Bland de första stoppen än Oregon Dunes och Crater Lake, det kommer bli toppen tror jag.

Moped. Den där mopeden som Ironman köpte i helgen är populär. Nu har han använt den till tåget varje dag, enkel att parkera. Jättebra. Sen vill Sonen köra den på kvällen. Han har ju egen bil men mopeden är visst kul att köra. Sonen kom just tillbaka från beachen där han träffat kompisar, han behöver tydligen ingen beach sticker heller. Perfekt.

Care package. Idag skickade Dottern ett paket till en kompis som är på camp, läger, i fyra veckor. Mycket godis! På postkontoret kom de ihåg att Dottern var där för två veckor sen och skickade två paket till två andra kompisar som också var på camp. "Hur många vänner har du på olika camps egentligen", undrade de. Well, några stycken, helt klart.

Regn hos mig. Vi hoppas på regn imorron. Då slipper jag vattna i trädgården, så ja tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar