söndag, juli 10, 2016

Sunday, slow day.

Långsam söndag. Gillar. Jag gjorde scones och det är nog bästa sättet att får barnen på bra humör en söndagmorgon, nybakade scones är gott. Ironman kom hem efter att ha sprungit ett lång runda just när jag tog sconsen ur ugnen, han blev också glad!

Tvätt. Vika tvätt. Mer tvätt. Iväg och köpa kattmat och shampoo till kidsen, inte i samma affär dock.

Kidsen började spela Pokemon Go igår kväll och spelade en del idag också. Intressant spel, man kan inte sitta still och spela utan måste röra på sig. Mycket.

Frågade Sonen om han kollat resultatet av sin AP Statistics, jag visste att det just borde vara klart. Nä det hade han inte. Sen kom han och var glad, han hade kollat och tydligen fått högsta betyg, 5. (Själva stora AP-testet som eleverna tar betygsätts separat och rättas centralt, det är inte med på vanliga betyget, konstigt system jag vet.)

Sen försvann han ut för att träffa kompisar. En av hans bästa vänner, som var senior i skolan, är ju bara kvar i stan några månader till innan han reser iväg till college i Kalifornien. Killen kommer plugga på en liten men superbra skola utanför Los Angeles, han valde tydligen mellan den och MIT som han också kom in på. Smart kille, helt klart.

1 kommentar:

  1. Nybakade varma scones ar ju sa gott! Doftar gott I hela koket gor det ocksa da man bakar dem.

    SvaraRadera