söndag, juni 05, 2016

Planerar roadtrip

Eftersom vädret är trist idag, regn - men det behövs! - sitter jag med guideböcker och dator och planerar vår roadtrip i augusti. Precis som för två år sen hyr vi RVs och reser med en annan familj. Barnen tyckte det var bästa resan nånsin, så nu gör vi om det. Den här gången blir det Oregon och Washington.

Vår Lifeguard kom just hem efter att ha jobbat sitt pass. Dottern hämtade jag just hos en kompis, hon hade varit på sleepover. På grillen har Ironman två stycken beercan chicken, ska tydligen bli riktigt gott.

Bara två veckor kvar i skolan. På fredag börjar finals. Enligt kidsen är allt lugnt och under kontroll. Hmm...

4 kommentarer:

 1. Later som en perfekt och underbar semester. Absolut avis. Saker vackert och mycket att se. Att plannera ar halva nojet infor en semester.

  SvaraRadera
 2. Nämnde er RV semester för maken imorse som något vi borde göra (inte i sommar men något år framåt) och kunna besöka nationalparker och se mer av landet. Ska bli jättekul att få höra mer om er resa och ska kola i arkivet för att se om er tidigare tur.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt och spännande för er. COOLT med RV. Skulle också vilja göra en sådan resa. Flyger ni ut till västkusten? Eller tar ni RV:n över hela kontinenten?

  SvaraRadera
 4. Nice! Det är ju mina trakter. Kul med RV också, som du säger ni har gjort det förut. Vad exakt för planer har ni, har du/ni hunnit detaljplanera mer hur ni ska köra/vad se? Fråga gärna om du vill ha några tips!

  SvaraRadera