torsdag, juni 16, 2016

Någon sov till 10

Sjusovare. Sonen måste ha ett uppdämt sömnbehov för han sov, eller nästan-sov, till tio idag. För nån som annars alltid är uppe innan sex, och på helgerna har träning och jobb och uppe ganska tidigt då också, så var det välförtjänst.

Tjejerna. Dottern och hennes kompis Z sov inte länge alls, de var vakna innan sju faktiskt. När jag kom hem efter mitt spinningpass var de i köket och Dottern stekte svenska pannkakor till frukost. Där ser man!

Lunch på stranden. Träffade vännen S för en lunch på stranden, sallad och utsikt över havet. Hur bra som helst även om solen inte sken just då.

Race across America. Vår vän Mark gör just nu Race Across America för jag vet inte vilken gång i ordningen. Han har kommit tvåa de sista två gångerna, nu satsar han igen. Det är en helt vansinning cykeltävling där man cyklar över hela USA på 7-8 dagar. 4.800 km. Han sover typ 2-4 timmar per dag under tävlingen. Ja, det är såna killar Ironman tränar med här i stan...

Nedräkning. På söndag kväll reser vi till Sverige.

8 kommentarer:

 1. Race across Amerika låter verkligen som en killer, wow!!! Nästan omänsklig tävling. Får maraton att verkar som en promenad i parken. Kul att ni snart åker till Sverige. Underbart med sommarlov för kidsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det svåraste ska vara sömnbristen. Man cyklar tills man somnar och trillar av cykeln typ, säger Mark...

   Radera
 2. RAA har jag sett en dokumentär om, tror jag. PÅ Netflix. Iaf om en liknande tävling där man cyklade över hela USA. Helt otroligt intressant att se. Det kan mkt väl ha varit RAA. Leta upp den. SÅ bra! Låter omänskligt närapå, säger jag också. Härligt med sommarlov!! OCH att åka hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, ska kolla Netflix! Mark är ju hyfsat normal som person, men han tränar mycket, mycket... Sömnbristen är värst tydligen.

   Radera
 3. Phew, vilken tävling. Att cykla den sträckan på 7-8 dagar. WOW! Skulle inte ens vilja köra bil den sträckan på 7 dagar, det skulle vara för kort tid för de milen.
  Hehe, jag som trodde tonåringar alltid sov halva dagen och fick väckas klockan 12 på dagen ;)
  Aha, så ni åker till Sverige på söndag. Får därmed fira midsommar i Sverige, avis! Midsommar är den svensa högtid jag saknar mest.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt vansinnig tävling! Och det är inte första gången Mark cyklar den...
   Det är första gången vi kommer till Sverige på midsommar på många år, för det mesta slutar inte skolorna i tid här. Men i år hade vi så få snödagar!

   Radera
 4. 480 mil på cykel!? Jag som blir öm i baken efter en mil...Jisses!!!

  SvaraRadera
 5. Jag vaknar alltid löjligt tidigt (typ 6) även när jag är ledig. Peter kan sova till 10... När han vaknar är jag utsvulten, haha ;)

  SvaraRadera