torsdag, mars 10, 2016

Rekordvärme, typ.

Värme. Det kan vara så att vi hade värmerekord idag, tror det var 22C som varmast. Lite pust på det, kom aningens plötsligt. Wham bam, bara liksom.

Vårglada katter. Eftersom jag hade fönstren öppna idag kunde katterna höra allt fågelkvitter ute i trädgården. Och katterna var såklart superintresserade. De där fåglarna var så nära men så långt borta...

Slutat frysa. Idag fryser jag i varje fall inte längre, så skönt efter att ha frusit i över två dygn (kvittade hur mycket filtar och kläder jag byltade på). Som vanligt kraxar jag, förkylningar sätter sig ofta på min röst. Men allmäntillståndet är helt klart bättre.

Amerikansk politik. Oh my, just nu, don´t even get me started. Jag har aldrig aldrig varit nån fan av Mr Trump. Men resten av gänget är nog heller inte så mycket att hänga i julgranen. Tror att Hillary Clinton skulle vara den mest kapabla, hon är supersmart, men det är för mycket baggage där. Det är lite Moment 22 över det här valet och det känns ganska bra att inte kunna rösta just i år. För näe...

Sommartid. I helgen får vi sommartid här i USA. Ändå är det inte ens vår enigt almanackan förrän den 20 mars. Lite skumt kan man tycka.

4 kommentarer:

 1. Skönt att din förkylning verkar gett sig. Min har tyvärr tagit ett kliv tillbaka och jag mår sämre igen... Men solen skiner och det är fredag!

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du mår lite bättre. Sommarvärme och somamrtid hos er alltså. Här dröjer det tills efter Påsk innan vi slår om till sommartid. Ja amerikanska valet är lite av en pest eller kolera situation denna gången.

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du mår lite bättre. Sommarvärme och somamrtid hos er alltså. Här dröjer det tills efter Påsk innan vi slår om till sommartid. Ja amerikanska valet är lite av en pest eller kolera situation denna gången.

  SvaraRadera
 4. Skönt att du mår bättre!
  Ja, lite skumt med sommartid redan i helgen men men...
  Amerikanska valet ja, vad ska man säga. Det är mer cirkus än vanligt. Den mest kompetenta, överlägset bästa resumen är ju Hillary Clinton, jag är övertygad om att hon skulle bli en mycket bra president men samtidigt som du säger, det är mycket bagage där och om hon nu demokraternas kandidat tror jag inte hon når ända fram.
  Lustigt med republikanerna, många av dem har ju verkligen hatat Obama, verkligen hatat och avskytt. Samma sorts avsky och hat verkar finnas mot Hillary och har funnits länge. Nåt med de här två som väcker otroligt mycket primitiv avsky som jag har lite svårt att förstå.

  SvaraRadera