torsdag, mars 31, 2016

Första lönen!

Första lönen! Idag hade Sonen fått lön från sitt extrajobb för första gången. När han kollade bankkontot efter skolan hade pengarna kommit in på kontot. En stor grej för en sextonåring.

Katterna har vårkänslor. De hör ju hur glada fåglarna är ute, katterna sitter vid fönstren och spejar på ett helt annat sätt än de gör på vintern. Och de vill ut. Så jag släpper ut dem på vår screen porch, och de kommer springande direkt när de hör att jag öppnar dit! Men längre än så kommer de inte.

Crazy väder. Sol och 17C idag, toppen. Imorron ska det regna. På söndag kanske det snöar. Typiskt New England, allt kan hända.


3 kommentarer:

 1. Stort med första lönen, och roligt!
  Det regnar här nu, och ska göra detsamma imorrn.
  Men det är som det ska om våren, I suppose. Hade tänkt åka till DC, men det kommer vi inte att göra nu. Oh well.
  AnnMarie, ha en finfin helg!!

  SvaraRadera
 2. Underbar känsla med allra första lönen. Klart det är stort. Både ni och sonen kan vara stolta och glada. Verkligen april väder hos er. Idag har vi haft lite kyligare med bara 12 plusgrader men imorgon blir det återigen varmare med ca 20 grader.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 3. Underbar känsla med allra första lönen. Klart det är stort. Både ni och sonen kan vara stolta och glada. Verkligen april väder hos er. Idag har vi haft lite kyligare med bara 12 plusgrader men imorgon blir det återigen varmare med ca 20 grader.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera