torsdag, augusti 06, 2015

Pappersarbete

Medical forms och annat. Nästa vecka ska Dottern på cheercamp med High Schoollaget. Såklart är det en del papper att fylla i, medical forms och waivers (att campet inte ansvarar för något och att jag som förälder vet det, typ). Och så fler papper till skolan, samma papper man lämnar in varje år. Det är mycket pappersarbete i datorernas tidsålder...

IKEA-katalogen. Häromveckan fick vi nya katalogen i brevlådan men jag har knappt bläddrat i den ännu. För det är inte direkt något vi behöver här hemma. Det är första gången på åratal jag tycker så. Men det kan ju ändras.

Country. Lyssnar på Kacey Musgraves "Pageant Material" på repeat här hemma. Smart country, me like.

Camp will be over! Imorron fredag ska jag hämta Dottern från hennes camp i Pennsylvania. Äntligen. Jag vet ju att hon har haft kul men två veckor är en evighet. Tids nog flyttar de hemifrån.

2 kommentarer:

 1. Blir det alltså mera camp för dottern nästa vecka? Förstår att det blir tomt och att du gärna vill ha henne hemma lite mer. Tack för tipset om bra country musik. Den ska jag ta och lyssna in. Nya IKEA katalogen har vi inte fått ännu. Men jag känner också att just nu behöver vi inte något direkt därifrån. Det är så lätt att fylla sitt hem med massor av onödiga prylar. Försöker att inte göra det.
  Kram och ha en fin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa vecka har jag i varje fall Sonen hemma! Hoppas du gillar Kacey Musgraves!

   Radera