måndag, augusti 17, 2015

Måndagslista

Hett och fuktigt. Smack! så kom den höga luftfuktigheten och värmen, 31C. Idag hade vi väder som vi normalt har i augusti.

Tvättdag. Tappade räkningen efter fyra maskiner tvätt, och allt vikande sen. Nu när kidsen är hemma fick de i varje fall bädda rent i sina sängar själva.

Signa upp på nätet. Just när man i princip tappat förhoppningen om att nånsin slippa det där eviga jobbet med papper att skriva på från skolan, då händer det! Idag har jag signat upp Sonen för höstens Cross Country i high school, typ terränglöpning, och det kunde man nu göra via internet. Scannade läkarintyget och skickade det. Äntligen.


3 kommentarer:

  1. Ja jisses alla dessa papper som ska skrivas på! Och det som förundrar mest är alla dom föräldrar som av någon anledning skiter i att skriva på och lämna in tills halva terminen har gått och läraren fått krupp. Why?! Lapp med hem i skolväskan, skriv på och lämna in nästa dag! Ur världen! Eller är det rysligt svenskt att göra så kanske?!

    SvaraRadera
  2. Mycket tvatt blir det med manga som ar aktiva I familjen.

    SvaraRadera
  3. Jag avskyr verkligen att ta hand om tvätt .. suck, men det måste göras! De höga temperaturerna här i TX gör inte att man byter kläder mindre heller..

    SvaraRadera