torsdag, januari 15, 2015

Yay! midterms är över!

Midterms. Sista midterms idag på high school. Sonen hade spanska och health, båda hade känts jättebra. Under midterms är skoldagen lite annorlunda, det är två timmar prov, 30 minuters rast och sen två timmar prov igen. Skolan slutar redan 12.30 de här dagarna.

Fusklappar. En del lärare tillåter att eleverna har med små fusklappar, som får vara stora som ett indexkort. Enligt Sonen hade han inte ens tittat på sina fusklappar, tror lärarna vet att eleverna faktiskt lär sig genom att bara göra de där korten.

Bästa fusklappen! Dottern hade med en speciell fusklapp på sitt midterm i matte. Hon hade bara skrivit: You got this! Mr C taught You well. (gissa om hennes lärare gillade den lappen!)

Långhelg. Nu har vi långhelg, det är teacher development day imorron fredag, och på måndag är det Martin Luther King Day, helgdag. Sonen har dessutom ledigt på tisdag, eftersom det är makeup midterms då för de som missat något prov pga av sjukdom. Ironman och Sonen har rest till Utah för att åka skidor - Alta såklart! - och jag har bokat två hotellnätter i New York för Dottern och mig, lördag till måndag.

2 kommentarer:

Annika sa...

Midterms...ja. Those were the days...
Mysigt med hotellhelg i NYC.
Trevlig helg!!

Mollychick sa...

Nästa vecka ska jag och maken besöka highschool med sonen..... Kan inte fatta hur fort tiden går!! Men det blir nog bra. Ha en skön lång helg, MLK Day ;) på måndag! Kram