torsdag, oktober 23, 2014

Tonårsspråk

Annoying. Det är nog ett av de mest använda orden av tonåringarna i den här familjen. Saker är irriterande. Personer är irriterande. Kläder kan vara irriterande. Än har de inte sagt rakt ut att föräldrarna är irriterande, men vad de tänker vet man ju inte...

Sexy side-kick. Jomen så kallas alltså den dräkt Dottern har valt till Halloween. Hon är utklädd till Marios kompis, från dataspelet, ni vet. Men med kort kjol och utan stor mage. Nu är den varken särskilt urringad eller kort på just henne, pust!, men jag var orolig där ett tag.

Två ynka sekunder. Sonen hade två ynka sekunder för mycket på 5 km senast, han vill absolut under 20 minuter. Nu har vi letat upp ett lopp på lördag som han och Ironman ska springa, hoppas, hoppas!

Pod meeting. Kvartalsträff i middle school med Dotterns pod idag, för att veta vad som händer akademiskt i skolan framöver. Som alltid blev jag imponerad av lärarna, så kul och dedikerade. Tacksam för bra skola.

2 kommentarer:

Annika sa...

HAHA, ja, annoying ja. Det värsta är att man börjar säga det själv efter ett tag. Eller tar efter andra tonårsuttryck. Ratchet, cray och annat...fniss!!
Heja sonen imorrn, tror det kommer att gå vägen!!!
ja, jag har också alltid varit så impad av skolan och lärarna här. Lycka till med samtalen, de lär också gå bra.
Trevlig helg!!!

Gabriella Kruger sa...

Bra skola är a och o! En nyfiken fråga, pratar ni i familjen svenska eller engelska hemma? Ha en bra helg!