lördag, maj 12, 2012

11 years

Foto: eastcoastmom, bilden från kalaset igår, fredag

Vår underbara lilla Dotter, hon som är familjens lilla kattunge, fyllde 11 år idag.

Vi väckte henne med presenter, tårtbit och skönsång. Nåväl.

Det här är tjejen som vill alla väl. Som slukar böcker i ett otroligt tempo. Som har dåligt lokalsinne. Tjejen som är duktig på att baka och göra glass. Hon älskar att pyssla och skapa. Gillar dans och att sjunga och är familjens cheerleader. Som studsar ner i spagat och split, bara sådär. Hon är bra på att skriva och stava. Otroligt utåtriktad och social, hon känner alla och alla känner henne. Hon syns. Sprallig och glad. Alltid.

Hon fick klockan hon önskat sig, en rosa Ice. Och lite annat smått och gott.

Kalaset igår var lyckat. Tjejerna gjorde först egna armband med pärlor jag köpt. Sen en halvtimme med xboxen. Middag med grillade hamburgare och sen gräddtårta. Tjejerna var mätta men nästan alla lyckades trycka ner två tårtbitar.

Sen blev det inte film som planerat. Nä.

Det var varmt och poolen såg så inbjudande ut att alla sju tjejer lånade Dotterns bikinis - well, två kunde går hem och hämta eftersom de är grannar - och hoppade i poolen. 22 grC kändes toppen och svalkande i den varma kvällen.

What a party! What a day!

Our little birthday girl.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Stort grattis till din dotter. Vilken god och fin tårta hon fick. Låter som ett jättelyckat party som blev till ett pool party. Det är inte dumt alls. Härligt firande.
Kram!

Charlie sa ... sa...

Underbart. Härligt att läsa din fin text!

Kram

Taina sa...

Grattis till 11-åringen!

Liz sa...

Ett jattestort grattis till dottern! Vilken fin tjej och vilken fin beskrivning! Det later som om hon hade en underbar fodelsedag! Kram

eastcoastmom sa...

Tusen tack alla gulliga bloggvänner!!!!

Saltistjejen sa...

Ååå Grattis till er fina tjej i efterskott!!!
:-)