onsdag, oktober 14, 2009

Paradis


Idag hade jag tur i oturen, kan man väl säga.

Åkte till IKEA, skulle ändå nästan dit och returnera en jacka till Dottern från Lands End. Nåväl. PÅ IKEA fanns inte de golvlampor jag ville ha. Men där fanns något annat: Marabou Paradis.

Chokladaskar brukar finnas på IKEA före jul, men har man otur är de slut. Nu köpte jag sex stycken. Och jag tänkte faktiskt inte smälla i mig en enda själv. Istället ska det bli gåbort-presenter och sånt.

Uppdatering om Sonen och Wimpy Kid: han läste ut boken på skolbussen imorse, nu ikväll har han börjat om igen i boken.

4 kommentarer:

Sporty Spice sa...

Jag köpte Julmust och Glögg i september på IKEA. Förra året var det slutsålt då jag var där och julshoppade. Paradis är smarrigt även om jag är mer en Aladintjej då jag inte är så förtjust i ljuschoklad - duktigt av dig att inte öppna en enda. =)

Taina sa...

Ojdå, då måste jag snabba på. När jag skulle köpa Paradis förra året berättade en anställd att det hade varit en kille där och köpt upp i stort sett hela lagret. Precis innan jag dök upp. Suck.

Anonym sa...

Vilken karaktär du har! Själv är jag en riktig godisråtta (läs choklad) och fixar aldrig att ha paradis i skåpet. Fast inför jularna gör jag nya försök varje år och misslyckad i princip alltid. Kommer antagligen gå på "köp 3 betala för 2" i år igen och sen sitter jag med lyckliga ögon och choklad i mungiporna!

Anonym sa...

Ja, jag som skrev ovan är Jennie, utflyttad smålänning.