torsdag, april 04, 2013

Let`s do a list!

Brunch. Idag gjorde jag american pancakes och fruktsallad till barnens lunch. Dottern har sin bästa kompis här och tjejerna verkade inte ha nån botten vad gällde lunchen! Tycker det är svårt att göra mat när barnen har kompisar här hemma i Madrid, i Connecticut var det tvärtom busenkelt!, men här petar barnen i maten. Men pancakes alltså, vilken grej tydligen! Det gick hem.

Regning vår. Faktiskt regnigaste sen 1949. Deprimerande tycker de flesta här. Jag har ju regnigare klimat att jämföra med så... Allt är relativt.

The New York Times. Say no more.

Klipptid. Idag hade vi klipptid för Sonen som faktiskt tjatat om att få komma till frisören, grabben tyckte inte håret låg som det skulle längre. Hmm. Nu är han i alla fall nyklippt och wow! det var snyggaste klippningen hittills. Den här frisören kan sina grejer. Sonen var SÅ nöjd.

Måla naglarna. Har skärpt mig rejält och målade naglarna idag. Naglarna är målade i Best Boyfriend från Essie, ett nagellack som knappt syns. Men snyggt är det.


Träning. Som ni ser tränar vissa i familjen på sin vighet. Dottern gör split i handstående, eller hur man nu ska beskriva det. Galet.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Älskar färgen Best Boyfriend. Men vad stark och vig hon är!!

eastcoastmom sa...

Susanne: Tror jag fick tipset av dig på nagellacket!