lördag, april 27, 2013

Best pizza in Madrid

Bästa pizzan i Madrid kände hela familjen för, så vi åkte till stadsdelen Chueca och restaurangen Casa Vostra som har underbar pizza. Just sådär tunn och krispig pizzabotten vi åt i Rom.

Ahhh.

Familjens pizzaexpert, Dottern, njöt nog mest.

5 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Mums med god pizza. :) Bland de godaste pizzorna jag ätit var när jag bodde i Kärrdal i Sollentuna.

Anne sa...

Pizza ska ha sån där tunn, krispig botten. Just därför tycker jag hemlagade pizzor sällan blir goda, åtminstone vi har svårt få till degen/botten riktigt tunn.
Annars måste jag säga att jag tycker de svenska pizzorna är bäst...så goda med alla "knäppa" pålägg och tillbehör också (typ kebabpizza).

Desiree sa...

Låter gott. Håller helt med om att botten ska vara tunn och krispig för att bli som allra godast.
Kram!

eastcoastmom sa...

Vi gillar verkligen den italienska sortens pizza med riktigt tunn botten och inte för konstiga toppings...

eastcoastmom sa...

Vi gillar verkligen den italienska sortens pizza med riktigt tunn botten och inte för konstiga toppings...