söndag, april 07, 2013

Waiting.

Väntar på Dottern som har cheerleading i Retiroparken här i Madrid. Det är kallt, inte ens 10 grC, och grå himmel. Jag har promenerat i nästan två timmar, innan jag tog min tillflykt till det här cafeet.

Att sitta och titta på folk alltså. Alltid lika intressant.

7 kommentarer:

Anette Ryan sa...

Vänta! Det brukar jag också göra på mina tjejer när de dansar. Många timmar i "väntrummet" blir det. Men inget fik inärheten utan det blir termosmugg och ibland en bok eller lyssna på någon podcast. Men oftast blir det mest prat med de andra mammorna som också sitter och väntar på sina telingar som dansar. Funderar på att ta upp en hobby typ virkning eller så så att jag kan prata samtidigt!?
Kram Anette

eastcoastmom sa...

Anette: Jag har också en massa podcast att lyssna på, men inte den här gången. Väntan verkar vara en mamma lott här i livet...

Martina sa...

Det är mycket med den där cheerleadingen...eller hur?!
Härligt med langpromenad och folkspaning!
Kramar

Charlie sa ... sa...

En av mina favoritsysselsättningar ;)

Anonym sa...

Sitter också alltsom oftast själv på café och tittar på folk, härligt.
Kram från France

Desiree sa...

Ja sitta och kolla in folk är en trevlig sysselsättning. När vi var i Paris så gick jag mycket och tog sedan just en god kopp kaffe på ett café för att få vila, värma mig lite och roa mig att kolla in folk. Ikväll ska jag göra din lax med sallad och feta för det såg så himla gott ut.
Kram!

Annika sa...

Att titta på folk är verkligen roligt, och mkt intressant.
Kram!