torsdag, november 01, 2018

Tony och höst nästan sommar

Tony. Vi ser sista säsongen av Parts Unknown med Anthony Bourdain, spelar in varje söndag och ser sen när vi har tid. Ikväll såg vi ett program som handlade om programmet. Attans vad bra han var. Vilken berättare. Bara åhhh.

Kom sommaren tillbaka? Känns som om sommaren är tillbaka, nästan 20C, folk går omkring i shorts igen. Jag såg en randig gulsvart orm när jag var ute med Sixten ikväll. Sånt gillar jag inte, kan vintern komma nu tack.

Done and done. Häromdan fick Dottern in de sista ansökningarna till college. Hon hade några extra college essays att skriva och skickade sina SAT-poäng, sen klar. Allt ska vara klart från high schools sida, hoppas vi. Nån deadline var 1 november men de flesta skolor har 1 december som Early Action. Nu är det bara att vänta. Och vänta.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Måste vara skönt att alla ansökningarna är inne till college. Ett steg på väg mot nya mål. Jag är inte alls insatt i denna process, men när förväntas man få svar?

eastcoastmom sa...

Om det är Early action brukar man få svar i januari eller senast februari. Men man kan också få beskedet att man blivit deferred, blivit flyttad till nästa antagning, och då får man vet i slutet av mars. Det var det som hände sonen för UChicago och då reste sonen och maken dit för att besöka skolan och gjorde en intervju med admissions. The rest is history.