torsdag, maj 17, 2018

Efter regn, nästan sol

Halvdag regn. Innan hund spelade inte regndagar så mycket roll. Nu tycker man så synd om stackars Sixten, det blir ju inte lika långa promenader när det ösregnar. Idag mitt på dan slutade det ivarje fall regna och jag föll till föga och släppte ut Sixten att jaga ekorrar på vår tomt... Den vovven kan springa!

Volvo med sommardäck. Vi ligger långt efter i schemat vad gäller Volvon, först idag bytte jag till sommardäck! Men vi lånade ut bilen för en månad sen, just när jag skulle byta däck, till vänner som var utan bil eftersom deras var totalkraschad. Nu så.

Ironman på turné. Den här veckan har Ironman varit på resande fot, först Seattle, nu Los Angeles - han bor i Hermosa Beach! inte helt fel - och sen en snabbis till Phoenix.

Junior Prom coming up. På lördag är det Junior Prom och Dottern ska såklart gå, hon är ju Junior. Det är tradition att tjejerna har kort klänning på Junior Prom och hon har provat ett gäng klänningar, den ena mindre än den andra tyckte mamman... Till slut har hon valt en som vi båda kunde komma överens om.

1 kommentar:

Mikael sa...

Bra val på boende i LA området!