torsdag, juni 01, 2017

Torsdagslista

Störande ljud. Flera grannar har installerat tv och ljudanläggning utomhus. Otroligt irriterande att höra filmer eller sportkommentatorer överrösta fågelkvittret på kvällarna...

Knähund. Sixten har kommit på att det är mysigt att ligga i knäet, vilket han inte gjort innan så mycket. Han är ju en ganska liten hund, men med massor av energi, men på kvällarna slumrar han gärna.

Bevattning. Det har ju regnat så mycket att vi inte brytt oss om att vattna gräsmattan ännu. Vi har sprinklersystem för den. Men en av grannarna vattnar för fullt varje natt, deras vattenräkning lär vara ganska hög...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot.orologi replica very good.

Taina sa...

Så irriterande med dessa manicker utomhus! När vi köpte vårt hus var de tidigare ägarna superstolta över sin TV och kylskåp (full med öl) på porchen. Kan inte tänka mig att bli störd av sånt ljud när jag sitter där eller på altan. Grrrr. Lägg dig i buskarna och gör olika ljud så de blir rädda de där grannarna. HA!

Annika sa...

SOM det skulle störa mig om mina grannar gjorde sådant. SE på TV inomhus, för 17!!! Störigt. Förstår om ni blir irriterade, till fullo!!!