onsdag, juni 14, 2017

Cheerleader in da house!


Stranden imorse. Lite mulet men det klarnade upp och solen tittade fram på dagen. Betydligt svalare, lite över 25C. Skönt.

Och ja, idag på morgonen fick vi veta att Dottern kom med i höstens cheerleading squad. Förra veckan var det tryouts under fyra eftermiddagar. Laget har ny tränare och han är otroligt seriös. He means business! Jag tror det kommer vara jättebra för laget, men tufft.

Dottern har funderat fram och tillbaka om hon vill fortsätta med cheer. Om hon ens ville göra tryouts. Den grupp med tjejer som är jämngamla med henne har hållt ihop nu två år och oftast är allt toppen. Men sen är det inte alls bra, hon känner sig utanför. Svårt när en grupp spenderar så mycket tid ihop som de gör i ett lag.

Anyway. Efter första dagen av tryouts var hon jätteglad och sa att cheer är toppen, det känns så bra att vara tillbaka. Men så var hon orolig för nya coachen som är krävande och helst vill att alla ska vara outstanding på tumbling. Årets lag är stort, det kommer bli häftigt att se dem när football season börjar i september.

Ja, det här blir nog bra!

Inga kommentarer: