torsdag, juni 15, 2017

This and that

Ingen AC. Det är skönt att klara sig utan luftkonditionering en dag. Vi har bara haft fönstren öppna idag och nu ikväll är det skönt svalt.

Gillar killar. Sixten verkar gilla killar mer än tjejer. När Dottern kommer med pojkvännen J är det killen Sixten vill hälsa på. Likaså igår när våra vänner D och S hälsade på, Sixten slängde sig på D. Och han blir extra glad när Sonens kompisar kommer, killarna alltså.

Ny bil kanske. Ironman sålde sin BMW i vintras, sen dess har vi klarat oss med två bilar på tre bilförare. Och en moped/Vespa. Kan verka fånigt, men här finns verkligen inga allmänna kommunikationer så det är ganska ofta vi behöver tre bilar. Nu har Ironman letat ny bil och jag tror att han kanske bestämt sig. Nej, det blir inget tokdyrt och häftigt, Ironman avskyr att spendera pengar på bilar.

Sommarlov. Idag var sista dagen för Seniors internship. Sonen har jobbat hårt, fysiskt, de här veckorna, men han har tyckt om det. Och han är ju inte rädd för att hugga i, tvärtom, han är stark och uthållig. Imorron har han sovmorgon. Nästa vecka har alla Seniors träning inför avslutningen, Graduation, på torsdag eftermiddag.

1 kommentar:

Annika sa...

Så skönt att ni har lite svalare, här är det AC en masse som gäller.
Idag är det mulet. Skönt på ett sätt.
SÅ på torsdag går din son ut, jag var på graduation igår. Min svägerskas första barn som gick ut HS. Det var kul, och speciellt.
Älskar den stämningen och pampigheten.
Bilar, ett stort problem. Vi ska sälja vår gamla Volvo, en 05:a. Den är så opålitlig och dör då och då. Men nu ska den väck, får väl inte mkt för den, om knappt ngt?
Men bort ska den. Precis, två bilar behövs åtminstone i familjen. Lokaltrafiken inte den bästa.
ha en bra helg!