torsdag, januari 05, 2017

Strike a pose!11 veckor idag. Sixten är 11 veckor idag och man kan nästan se hur han växer dag från dag! Ena örat stod upp idag, kanske han blir en papillon i alla fall. Om öronen står mer rakt ut blir han en phalene. Samma ras egentligen, det beror på öronen vad de kallas. Mest vanligt är papillon.

Fika. Idag kom S förbi på fika och prata hundar, hon har haft hund, är uppväxt med hund, och det är bra för mig som är total novis att få råd av nån klok person. Katter kan jag, hundar noll koll.

Granen är väck! Idag åkte granen ut. Den var redan släckt sen flera dagar och jag plockade bort alla kulor igår. Nu ligger den vid vägen och där kommer scouterna hämta den på lördag morgon. Varje år har en scouttrupp som fundraiser att de tar hand om julgranar i januari, man donerar runt 20 dollar för att de ska ta hand om granen.

Deadlines. För några dagar sen, den 1 januari, var sista dagen att söka regular decision till de flesta college, universitet här i USA. Med några timmars marginal lyckades Sonen få iväg sina ansökningar.  Nu är det bara att vänta till nån gång i april. The waiting game med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar