måndag, januari 30, 2017

Expatlife: Logowear

På fullt allvar så finns det tjejer vars största anledning till att de vill vara cheerleaders, det är att de får tillgång till en massa logowear. Också kallat spiritwear.

Uniformerna och de varma jackorna har tjejerna till låns under säsongen. Resten får man köpa. Och det är mycket att köpa. Tror att cheerleaders har flest t-shirts av alla sporta. Himmel! Det är tröjor för alla tillfällen: Homecoming, Seniors day, Support Pink, några speciella tröjor för traditionellt tuffa matcher, och så tre-fyra extra t-shirts alla får - hm, får köpa... - innan säsongen börjar.

Sonen som springer cross country och track har inte alls lika många t-shirts.

Skolan har också logowear. Med skolans namn och namnet på skolans maskot. Alltid skolfärgerna vitt och blått.

Det skapar såklart gemenskap och stolthet, vilket är toppen, och blir en del pengar till laget och skolan.

Å andra sidan kostar det pengar också. Dollar hit och dollar dit för en massa tröjor. Faktiskt att cheerteamet i år beslutade att inte trycka upp en speciell t-shirt för tävlingssäsongen, utan istället använda någon av dem de redan har.

Lite halleluja på det tycker den här mamman.

2 kommentarer:

  1. Oj, visste inte att det var så för cheer. Men det är klart att det är med tanke på alla matcher och happenings av olika slag de är med på. Har förstås bara inte tänkt på det. Förstår att det kostar en hel del. Vet vad min kompis pungar ut med, och hennes flicka är i the dance team. SÅ bra beslut av ert cheer team att lugna sig med tröjorna detta år. BRA!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I varje fall cheer på vår high school. Många t-shirts blir det... Tycker de är lite logowear-crazy...

      Radera