torsdag, augusti 21, 2014

Growing like a weed...

Växer så det knakar. Sonen kändes plötsligt längre, så vi tyckte han borde mätas. Och visst har han växt. På sju månader har han växt fem cm, det är ju en del.

Felleverans. Ironman skulle få tre lådor vin levererade idag. Men det måste blivit nåt fel hos leverantören för de skeppade istället till vårt eget hus, inte den adress vi bor på nu! Sonen och jag upptäckte lådorna när vi åkte över till Bästa Grannarna en sväng, slängde ett öga mot vårt hus och där framför ytterdörren stod tre likadana lådor på varandra...

Toppenväder. Hur sköna dagar som helst har vi haft sen vi kom hem till Connecticut. Svala kvällar och nätter, inte så varmt om dagarna - bara 25 C eller så - och fr allt ingen hög luftfuktighet. Fantastiskt för att vara augusti.

Cheer igen. Så har höstens cheer börjat för Dottern, hon haft träning tre gånger den här veckan. Fortsättninsvis blir det två gånger och så cheer vid footballmatcher. Hon är så glad, trivs så bra med cheerleading!

2 kommentarer:

 1. Det är läckert så mycket kroppar kan växa på kort tid!

  När flyttar ni in i ert hus?

  Så skönt det låter med behagliga augustitemperaturer. Härligt att slippa det muggiga. Här har vi allt annat än mugg, vinden vinder kring husknuten. Tack och lov bor vi alltför långt söderut för att ha drabbats av de horribla regnoväder som attackerat Halland.

  SvaraRadera
 2. Det var en rejäl växtspurt. Det önskar man ju att man själv hade kunnat växa några extra cm. Vilken tur ni hade som upptäckte leveransen med vin i tid så att ni kunde få era flaskor oskadda.
  Kul med fortsättningen med cheer för dottern .
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera