måndag, augusti 18, 2014

Back in business

Yup. Då var man tillbaka till same old, alltså springa där jag brukar. Det gick supersegt idag, kanske är det jetlag. Sover sisådär.

Dottern var i skolan hela morgonen, hon ska hjälpa nyinflyttade elever att hitta rätt när skolan drar igång. Passar vår supersociala tjej.

Bäst idag: hittade supersnygga skor i perfekt färg till bröllopet vi ska på i Rio de Janeiro.

3 kommentarer:

 1. Det blir säkert en bättre runda imorgon då jet lagen lagt sig något. Oooh så spännande och kul med bröllop i Rio. Gulligt och snällt av dottern att signa up sig som hjälp för nya studenter, perfect sätt att kanske hitta lite nya vänner också.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det tog mig nästan två dagar här hemma i Sverige innan jag började känna mig okej. Hatar jetlag med tog rådet om Melatonin från Annika och Desirée och det har hjälpt otroligt mycket.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Åh mentor, det var K också i HS. Kul, och bra att ha på collegeansökningarna sen. Ja, Melatonin är THE way to to. Hade ingen jetlag hemma alls. OCH ingen då jag kom tillbaka, eller knappt (tog inga tabletter då eftersom jag brukar tycka det är rätt OK på det här hållet. Men i Sverige var det en sann life saver), fick tipset av Desiree, och ja, det är guld!!

  SvaraRadera