onsdag, december 04, 2013

Sålt!

För en halvtimme sen kom en köpare och hämtade vårt soffbord. Det har hängt med sen dagen Sonen föddes, vi köpte bordet på förmiddan och grabben föddes på eftermiddan.

Lite roligt: köparen nu var en brasiliansk familj! Roligt eftersom bordet ju var köpt i Sao Paulo.

Anyway. Det är sånt här jag håller på med just nu. Funderar på om man borde sälja nåt mer. Eller skänka bort. Och köpa nåt nytt som man råkar se här. Som ett nytt soffbord vi såg i lördags.

Ironman jobbar alldeles för mycket just nu. Han håller på att avsluta sitt jobb här och har samtidigt påbörjat sitt nya jobb i New York. Resultatet blir långa dagar.

Nu. En djupdykning i barnens rum för att rensa. Och rensa. Det tar aldrig slut.

8 kommentarer:

Annika sa...

Så bra då man flyttar, att rensa UT!! Bra att ni fick ert bord sålt. Kul att det blev till brassar :-)

Anonym sa...

Kan tänka mig att det inte var en slump att det var brasilianer som köpte bordet. Man letar ju ofta efter den stil man är van vid. Minns när vi flyttade hit och letade våningsäng till sonen. Letade överallt, men hittade bara de stora mörka tunga amerikanska varianterna, så det slutade med en Ikeasäng ändå :)

eastcoastmom sa...

Annika: Det är bra att flytta då och då! Och det där bordet, det sålde jag snabbt!

Familjen L: Visst är det en stil man är ute efter!

Desiree sa...

Vilket sammanträffande med bordet på många sätt. Ser fint ut men ibland vill man ändå ha något nytt. Ja nu är helt rätt tid att pass på att inhandla nya möbler i europa som ni inte kan få tag på i USA och få med sig dem i kontainern med flyttlasset.
Kram!

Christina sa...

Lycka till med flytten, härligt att rensa ut ibland. Själva gör vi just samma sak fast tvärt om. Dvs. flyttar från USA till Tyskland. Flyttfirman kommer måndag morgon. Är jag färdig för det....? Not so much..! Men det löser sig på något sätt, har ju gjort det förr!

Martina sa...

Förstar att du har mycket att fixa med i dagarna. Men sa skönt att fa rensa ut.
Kramar

Steel City Anna sa...

Jättefint bord, förstår det gick lätt att sälja.

Anonym sa...

Underbart att slänga och rensa eller hur! Kan verkligen tänka mig att du får gjort en härlig djupdykning nu när du har tid. Vilken dag flyttar ni?