Lotta: Wherever I lay my hat... alltid skönt att sova i sin egen säng.
Desiree: Visst är det gott! Jag gör ganska ofta riktigt tunna, som french fries. och det är riktigt riktigt gott! Med bara lite olivolja skvätt ovanpå.
Ah sa gott! Saknar grillat. Vi grillar normalt aret om, aven i Kansas dar det var vinter, men kommer nog gora det annu mer nu nar det ar sommar aret om. Nu har vi ingen grill da vi salde den vi hade innan flytten, och min man som ar "the chef" har krav nar det galler grill och BBQ sa inte vilken grill som helst passar...vilket gor att vi fortfarande ar "grill-losa". suck...Gott med klyftor. Tycker dock att det ar svart att fa dom perfekta i ugnen. Antingen blir dom inte knapriga nog, eller ocksa blir dom att dom "fastnar" pa platen nar man ska vanda dom och dom blir mosiga och gar sonder. Kan nog ha med potatis sort att gora..Har gjorde vi en variant med potatis tarningar med farsk rosmarin och citronsaft over...stekta i smor i stekpanna. Inte sa nyttigt men saaa gott! Serverade stekt oxfile, sparris och bea sas till det...mums!!
7 kommentarer:
Ah, så gott.
Härlig vecka ni haft, men alltid skönt att komma hem
Kram
Ser gott ut. Jag har faktiskt en plåt i ugnen just nu med egna klyftpotatisar. Det är alltid gott nästan. 14 grader låter najs :-)
Kram!
Lotta: Wherever I lay my hat... alltid skönt att sova i sin egen säng.
Desiree: Visst är det gott! Jag gör ganska ofta riktigt tunna, som french fries. och det är riktigt riktigt gott! Med bara lite olivolja skvätt ovanpå.
Ah sa gott! Saknar grillat. Vi grillar normalt aret om, aven i Kansas dar det var vinter, men kommer nog gora det annu mer nu nar det ar sommar aret om. Nu har vi ingen grill da vi salde den vi hade innan flytten, och min man som ar "the chef" har krav nar det galler grill och BBQ sa inte vilken grill som helst passar...vilket gor att vi fortfarande ar "grill-losa". suck...Gott med klyftor. Tycker dock att det ar svart att fa dom perfekta i ugnen. Antingen blir dom inte knapriga nog, eller ocksa blir dom att dom "fastnar" pa platen nar man ska vanda dom och dom blir mosiga och gar sonder. Kan nog ha med potatis sort att gora..Har gjorde vi en variant med potatis tarningar med farsk rosmarin och citronsaft over...stekta i smor i stekpanna. Inte sa nyttigt men saaa gott! Serverade stekt oxfile, sparris och bea sas till det...mums!!
Aj, aj...sa än har ni inte blivit helt integrerade här i Spanien ser jag! ;-)
Spanjorer äter oftast inte nagra kolhydrater till varken fisk, kött eller kyckling. :-)
Har man tur far man lite tomat och nagra salladsblad vid sidan om.
Och ketchup är FÖRBJUDET!!! ;-)
Kul med en "spansk hemmafru" till ;)
Liz: Maken tog med en monstergrill från USA...
Madrilena: Vi vill absolut ha grönsaker/god sallad till. Men barnen behöver kolhydrater, de äter inga grönsaker... Är ingen ketchupfamilj!
Spanienfrugan: Och roligt att du hittat hit!
Skicka en kommentar