torsdag, februari 02, 2012

I love Amazon

Sitter på sängen med datorn i knäet och letar böcker till Dottern. Tre stycken har jag laddat hem, eller köpt såklart, från Amazon, direkt till hennes Kindle.

Så himla praktiskt när man har ett barn som läser så mycket. Spenderar jättegärna pengar på böcker till ett läshungrigt barn!

(Och nä, hon tycker inte hon hittar nåt i skolans bibliotek, och att hitta engelska böcker till en tioåring på ett kommunalt bibliotek här i Madrid, don´t think so.)

Om nån är intresserad, de här böckerna köpte jag:
The Other Half of My Heart, av Sundee T. Frazier
Runaway Twin, av Peg Kehret
Nerd Girls, av Alan Lawrence Sitomer

3 kommentarer:

Desiree sa...

Ja Amazon är bra. Verkar som om läsplattan passar din dotter perfekt. Supersmidigt att kunna ladda ner nya böcker direkt. Är det någon större prisskillnad på vanliga köpe böcker och böcker man laddar ner till läsplatta?
Kram!

eastcoastmom sa...

Böckerna för Kindle kostar i allmänhet lika mycket som en pocketbok. Tycker de borde vara billigare, men det blir kanske så i framtiden.

Mikaela i San Francisco sa...

Åh ja! Jag älskar min Kindle. Vissa böcker är gratis, och man kan ladda ned en hel del gratis på nätet och convertera dom till amazonformat. Här i USA kan man också låna böcker via bibliotekens hemsidor. Praktiskt!