torsdag, september 01, 2005

Läkarbesök

Hur typiskt är det inte, att barnens årliga check-up hos doktorn, som jag bokade för tre veckor sen - det är en populär doktor kidsen har! - sammanfaller med det öppna hus som Gs skola har inför terminsstart har varje år. *suck*

Först tänkte jag vara lite sen hos doktorn, sen tyckte jag att det var bättre at vara riktigt tidig i skolan. Dessutom brukar det vara totalt parkeringskaos vid såna här tillfällen, bättre att vara tidig alltså. och det var det.

G var så trevlig, tog sin nya lärare i hand, Mrs W som verkar helbra!, och nu har vi sett klassrummet och vet vilka som hamnat i samma klass. De är tre killar från hans gamla klass och det är jättebra att en kompis M är i samma klass. (här blandas klasserna varje år och barnen byter också lärare, mycket nytt varje nytt skolår)

Sen var vi i tid hos doktorn och behövde faktiskt inte vänta. Allt var så bra med barnen. G har växt 3 inches och lillasyster A har växt 4 inches sen förra våren. Lillasyster fick också två sprutor, barnen får flera sprutor här, men de har ändå alltid gått efter det amerikanska vaccinationsprogrammet, så det är inget nytt.

Efter lunchen hälsade vi på en kompis till lillasyster, J, familjen är från Finland men flyttade hit från Schweiz. Småtjejerna går på samma balett.

Bra idag:
  • vår fina stora stenterass på baksidan som är färdig, behöver bara sopas ordentligt.
  • att jag redan sett New Orleans, det är många år sen nu, men man är inte så sugen på att åka dit igen på ett tag efter orkanen...
  • det underbara vädret! 28 grader och bara 60% luftfuktighet.

Inga kommentarer: