tisdag, augusti 13, 2019

Sommaren så här långt


Solnedgångar. Många fina solnedgångar i sommar. De här bilderna är från i torsdags, solen gick ner samtidigt som mörka regnmoln drog in. No filter needed, på riktigt.

Hund på flyg. Det gick ju som en dans, även den här gången, att flyga med Sixten. Han är så glad, nyfiken och orädd. Såklart han blir uttråkad på hemvägen, då är det ju dagflyg över åtta timmar. Vi visade bara upp hans nya EU-pass påvägen hem till USA och det funkade finfint. Tullen här i USA tittade knappt på honom, och kollade inte hans microchip, vilket förvånade oss.

Sommarjobb. Båda kidsen jobbar och gillar det de gör. De känner att de verkligen gör nytta på sina respektive jobb, att de behövs, tillför något, och samtidigt lär sig massor. Sånt är ju värt hur mycket som helst!

Två veckor går snabbt. Bara två veckor i Sverige gick alldeles för snabbt, man hinner inte så mycket om man vill ta det lite lugnt också. Vi hann inte åka in till Stockholm och det var flera vänner vi inte fick till träff med, men det får bli nästa gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

Han är verkligen superfin, Sixten. Har också bara bra erfarenheter att flygga med min vovve.
Må så gott
M på StockholmShanghai