tisdag, december 20, 2016

This and that

Läkarundersökningar. Barnen har sina årliga läkarundersökningar, idag var det Sonens tur och imorgon Dottern.  Inför college fick Sonen vaccin mot meningitis B och dessutom influensa, så nu är han öm i båda armarna, stackarn.

Läxor framför öppna spisen. Ikväll har vi tänt en brasa och diskuterar Shakespeare, en uppsats som Dottern håller på att finslipa inför fredag. Men det var ju ett tag sen man analyserade på den nivån, alltså...

Julmusik. Försöker ransonera julmusiken så vi inte blir trötta på den men det finns ju en del sånger som spelas var man än går och hör på radio flera gånger om dagen. Mariah Carey, det räcker nu, vi vet vad du vill ha i jul... All I want for Christmas...


2 kommentarer:

  1. OCKSÅ trött på de julsånger man här på radion. och ffa på All I want for Christmas...brukar stänga av när den kommer, haha.
    Sant, det är inga lätta analyser de gör i HS, inte alls.
    Just det, alla de där vaccinationerna innan college ja. Meningit b är verkligen en viktig spruta. USCH vilka följder den hjärnhinneinflammationen kan få. hua.

    SvaraRadera
  2. Inte så överraskande så hörde jag att just den sången är den mest spelade runt jul (och faktum är att jag fortfarande tycker rätt bra om den!). Önskar er en riktigt härlig jul!

    SvaraRadera