söndag, december 11, 2016

Drama...

Snö! Ikväll snöar det! Men det ska övergå till regn senare. Jag borde nog ändå byta till vinterdäck i veckan, så det är fixat.

Skodrama. Under några dagar har ett drama utspelat sig här om ett par skor. Dottern var snäll och lånade ut ett par högklackade skor till en kompis för några veckor sen, som sen inte lämnade tillbaks dem. Nu var det så att Dottern behöver skorna men de fanns inte där de borde vara, hos kompisen, utan kvarglömda hos någon som Dottern inte kände. Det var många turer och mycket diplomati och fan och hans moster! men nu är skorna hemma igen, egentligen för sent men förhoppningvis har vi alla lärt oss en läxa. På många sätt och vis.

Skidbyxor. Nu går Sonen omkring i sina skidbyxor för att kolla om han fortfarande kan använda dem.  Av nån anledning är katterna rädda för det swishande ljudet som blir när nån rör sig med skidbyxor! Våra katter är inte speciellt rädda av sig, men skidbyxor gillar de inte! Konstigt.

1 kommentar:

  1. Samma väder här, riktigt slafsigt när vi gick till skolan imorse. Tur att barnens vinterskor har "gummistövelnederdel". Lustigt med skidbyxorna, Ella är kattvakt till en grannes katter och hon berättade att de hade blivit jätterädda när hon kom in i sin regnjacka för några dagar sedan, den har likadant swischande ljud.

    SvaraRadera