torsdag, september 29, 2016

Punkter

Mulen morgon. Bara grått imorse. Jag gick den långa rundan, den jag brukar springa. Igår småsprang jag av och till, försöker komma igång efter att jag skadade mig i augusti. Det är segt. Ogillar.

Sömnen. Inatt sov jag hela natten! Katterna väckte mig vid fem, men att jag sovit i ett sträck till dess, underbart!

Parent brag sheet. Inför college ska föräldrarna fylla i ett formulär om sin student, det kallas Parent brag sheet. Där ska man berätta allt som är bra och positivt så guidance counselor - studievägledaren - kan skriva sin rekommendation baserat på det. Well nu kan vi checka av att vi gjort det. Pust.

Collegevisit. På söndag åker Sonen och jag iväg för att besöka ett college, har en tour av campus och information på måndag förmiddag. Eftersom det är Rosh Hashanah på måndag är skolorna stängda i stan vi bor, passar bra att göra ett snabbt collegesök då.

4 kommentarer:

 1. Brag sheet, känner inte igen det från då vi sökte college. Hmmm...måste fråga Peter, kan ha glömt.
  KUL med college tours, those were the days. Vart bär det av för er?
  Här hade vi regn i massor igår. Mulet idag.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan kallas nåt annat hos er kanske? Vi åker norrut för att besöka en skola, finns många colleges här i New England...

   Radera
 2. Närå, jag frågade Peter. Visst hade vi brag sheets, vi också. Vet att det är en enda snårskog med ansökningarna, och för oss var allt gånger två eftersom hon sökte BFA utbildning, så det var ännu mer att fylla i + boka tid för auditions etc. Kostade mer också än att bara söka "som vanligt". Hang in there!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tänker ofta på er när jag tycker att den här processen är jobbig!!!

   Radera