tisdag, juli 22, 2014

Som törnrosa

Kom hem sent igår kväll. Vi hade alla svårt att somna, trots att det var fantastiskt att sova i sin egen säng. RV var toppen att kuska omkring med, men sover gör man ju bäst i sin egen säng.

Men vilken resa vi haft. Fantastisk på alla vis. Vi har pratat om den här resan länge, den har liksom legat och grott, speciellt efter vår road-trip i Arizona-New Mexico för lite över tre år sen. Så flyttade vi till Madrid och det blev en del resande i Europa istället. Vilket vi gillade också.

Alla tre vuxna och fyra barn var rörande överens om att den här resan med RV var den bästa resan någonsin. Det var mycket körande, långa sträckor, vissa dagar, men vad mycket vi såg och upplevde! För mig var det lite nostalgitripp också, jag var i Montana och Yellowstone för många år sen, som au-pair, och det var precis lika vackert som jag kom ihåg det. Den där utsikten har extra allt med grädde ovanpå. Eller hur jag ska uttrycka det.

Nu tvättar jag, Sonen har varit hos tandregleraren - tummen upp för hur han skött sig med sin retainer - måste betala räkningar, Dottern är hos en kompis, måste fylla kylskåpet.

Och på torsdag åker vi till Sverige, tonåringarna och jag.

2 kommentarer:

  1. Underbar resa ni varit på! Tack för alla härliga bilder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod! Det här kommer vi leva på länge.

      Radera