onsdag, juli 23, 2014

Marshmallow

Den här blomman är en sorts hibiscus som kallas Marshmallow och själva blomman är enormt stor! Mer än dubbelt så stor som vanliga hibiscus. Jag såg den idag på en trädgårdshandel och skulle gärna plantera några vid vårt hus. Sen. När vi får tillgång till det igen.

Packar resväskor och har tvättat det sista från vår trip. Ironman reser inte till Sverige nu, han stannar kvar här och jobbar och tränar. Next ironman coming up...

1 kommentar:

  1. Jättestor och väldigt fin. Har ni flyttat tillbaka till ert egna hus eller på G dit snart? Nu har jag också läst ikapp det sista om er road trip. Vilken underbar resa och semester. Precis något sådant drömmer jag om att göra framöver så snart möjlighet ges. Har aldrig riktigt funderat på RV innan men det är ju helt klart ett intressant alternativ. Så coolt att ni fick till en rodeo show också. Bryce Canyon hann vi med att besöka på vår Utah road trip 2010 men Yellowstone står högt på min önskelista. Jag skulle gärna vilja göra en ridtur så som ni gjorde också. Helt underbar semster ni fick. Helt klart avis. Vi kom hem själva från Italien igår och sov första natten i vår egna säng. Precis som du säger sover man allra bäst hemma i sin säng.
    Kram!

    SvaraRadera