lördag, september 29, 2012

Going Indian

Kom på att det var länge sen vi åt indiskt, so Indian food fick det bli ikväll.

Indiskt är hela familjens favorit, så nu är vi saligt mätta och belåtna alla fyra.

1 kommentar:

Liz sa...

Spannande! Har har vi aldrig vagat oss pa att laga indisk mat, kul att hela familjen gillar det! Har last ifatt lite nu och som jag haller med dig angaende fodelsedagsinbjudningar. Hopplost! Aven om dom skickar hem dom eller per email eller sa, sa pratas det innan och efter om partyt och hur kul dom ska ha/har haft och sa..inte kul for dom som inte blivit bjudna. Jattesvart verkligen, for sjalvklart vill ju barnen kunna prata om det men det ar ju trist for dom som inte varit bjudna.

Att bjuda sa manga ar ju helt galet! Tank om man inte har plats och rum? Haller man partyt i en park da? Det ar ju manga barn menar jag. Att da utesluta ett par stycken ar helt otroligt. Sa trakigt att foraldrarna inte har battre koll. Aven om man inte gillar alla jattemycket, sa ar alla bjudna, sa bjuder man alla. Gillar man inte personerna i fraga behover man ju inte komma heller..

Men det ar svart. Har ar det ocksa svart att skicka inbjudningar, da alla barns adresser ar hemliga och inte far lamnas ut. Inga klasslistor har inte....suck. Sa det ar upp till barnen att be om adresser och sa och da blir det ju samma sak, dom som inte tillfragas om adress ar inte bjudna...

Sjalva har vi oftast valt att ha hela klassen for att undvika konflikter. Har haft party pa YMCA poolen, pa skateland etc. Funkar bra for bade killar och tjejer. Har vi haft kalas hemma har bara tjejer tex bjudits in, Cassie ville alltid ha sleepover, men vi hade aldrig plats for det forut och med de sma som ska sova och massa fnittriga tweens funkar inte bra...:)

Hoppas det blir nagon losning for det ar verkligen ett problem, det ar sa latt att bli utanfor nar det galler sant har. Jag vet ocksa att nar Cassie var yngre att det var nagot som barnen hotade med, om du inte gor si eller sa sa kommer du inte bli bjuden pa mitt kalas...suck!
Ha en fin helg! Kram