söndag, april 08, 2012

Shopping at Amazon. Again.

Shoppade loss på Amazon för Sonens räkning. De tre böcker jag beställde till honom för en månad sen har han nästan läst ut. Bra betyg till bokköparen mamma.

Snart anländer fem nya böcker.

Men det är svårt att hitta böcker till honom. Tycker att de flesta böcker verkar rikta sig till äldre tonåringar, eller barn under elva år,  inte snart-trettonåringa-killar. (Har samma problem med Dottern)

5 kommentarer:

Mrs Oikari sa...

amazon är ju helt fantastiskt. köpte nyligen massa nya prylar till köket där. sååå prisvärt och perfekt att de shippar till indonesien!


härnäst ska jag beställa en memory foam. upptäckte att en topper från tempur gick loss på 25 000 här i indo. sick...

Cari sa...

Har han läst Hungerspelen? Det är tre böcker och helt ok för en 13-åring. Och för hans föräldrar.

eastcoastmom sa...

Cari: Ja, han (och jag) har läst The Hunger Games, han läst dem när han var knappt 12. Det går inflation i ungdomsböcker just nu som handlar om en otäck framtid...

Lisas syster sa...

Kanske "Goodnight, Mister Tom" är något för honom? Av Michelle Magorian. Den är lite hemsk, but not too much. Den står i hyllan för min läsgalna Elvaåring att läsa. Handlar om en pojken i krigets England, fast han kommer inte i kontakt med kriget så mycket, det blir snarare hans räddning. Om han inte läst den redan.

Jenny sa...

Nu är ju det här inlägget så gammalt att du säkert hunnit shoppa böcker redan, men vad gillar han för genre på böcker? Jag har ju värsta bokmalen här hemma, så det läses en hel del :-). Har han läst Rick Riordan, serierna om Red Pyramid, Percy Jackson och så finns det en serie till, dit vi inte hunnit :-)? 39 clues? "The name of this book is secret" (serie på tre böcker tror jag)"Mysterious Benedict society" )tre böcker fn, tror att den fjärde just är på väg.)? Det finns en serie som heter "Fablehaven"-nånting också. Dottern läser också böcker i serierna "School of Fear", "My sister the vampire", lite mer för tjejer kanske. Underbart att de gillar att läsa! Kram!!