måndag, november 17, 2008

Långsam dag

Den här dagen har gått som i ultrarapid. Dottern är ju hemma och är sjuk, hon själv trodde på em att hon kan gå i skolan imorron - vilket tyder på att hon känner sig piggare - men allvarligt talat ser hon inte frisk ut, jag ser det på hennes ögon, så jag ger henne nog en dag till här hemma med tråkiga mamma.

Konstig vecka det här. Det kallas Conference Week i skolan och det betyder att det är parent-teacher conferences tisdag, onsdag och torsdag efter skolan. Barnen slutar tidigt de dagarna, redan klockan ett, och nästa vecka är nästan likadan, då är det Thanksgiving på torsdag och skolan slutat ett på onsdag, sen är det långhelg.

Ska träffa Dotterns lärare onsdag kväll och Sonens lärare en morgon nästa vecka, var tvugna att flytta det mötet eftersom det krockade med Conservation Board möte, om tillbyggnaden vi vill göra. Lång historia.

1 kommentar:

malin2 sa...

Ja ibland är veckorna i skolan konstiga eller korta. Tror mina barn har typ gått tre eller fyra hela veckor sedan september. Efter det har det varit någon dag leigt här och där för p-t interviews och annat.
Hoppas dottern mår bra snart.