söndag, mars 16, 2008

Nu har han tappat nageln

Sonens stortånagel som var ond och infekterad förut, ikväll tappade han nageln. Vi har hela tiden sett att det inte sett ut som när man får ett slag på nageln och den blir blå och man sedan tappar nageln när en ny växt ut under. Nä. Sonens onda nagel var kritvit och såg väldigt lös ut. Han tappade nageln ungefär tre veckor efter att han slagit sig. Ny nagel lär dröja månader.

Enligt doktorn vi träffade för snart två veckor sen när han fick antibiotika mot infektionen, kommer tån vara öm men ändå ganska ok.

Hoppas hoppas hoppas verkligen hon har rätt.

1 kommentar:

SweFlo sa...

Jag fick genom att oavsiktligen bli esparakad min stortånagel att sprick nästan hela vägen ner till månen. Efter en infektion ramlade den av. Den väser ut kanonbra, men minsta ryck uppåt får den att lossna och så får jag börja om igen med utväxten. Och detta har pågått i sju år! Jäkla elände! Men det gör inte speciellt ont, bara om den nya nageln börjar växa in i nagelbädden, då får man peta och böka upp den lite försiktigt. Har varit hos många fotläkare men ingen har hjälpt. Nu har jag en väldigt fin nagel, utväxt till ca 3/4. Vi får väl se om det tar sig denna gång! En kompis som springer marathons tappar ofta naglar, och hon har noll problem med utväxten. Så man vet aldrig!