onsdag, mars 19, 2014

Lite wild and crazy

Känns nästan fel, men jag kör torsdagslista på onsdagen istället:

Leveranser. Eftersom vi får besök från Sverige i helgen har det redan börjat komma leveranser till oss. För det smarta är ju att shoppa på nätet innan man hälsar på och ha en del levererat redan när man kommer. Istället för att fara runt som en galning och försöka hitta speciella skor, eller vad det nu kan vara, de få dagarna man är här i amerikat. Klok grabb den där P.

Bar mitzvah. I helgen ska Dottern på en första bar mitzvah för en kompis, mest är det såklart festen på kvällen hon ser fram emot. Sen har hon två till i maj, och det ser ut att bli nån i juni också. Upptagen tjej vi har.

Egen dator. Så otroligt glad och tacksam Sonen är nu när han har sin dator. Han tokgillar den, säger han. Och han som tvekade såååå innan han äntligen bestämde sig för en Mac.

NYC for the day. Vi tar en dag i stan, S och jag. Första stopp blir Athleta i Flatiron district, men sen har vi inga andra planer. Perfekt.

2 kommentarer:

Desiree sa...

Athleta gillar jag. De har mycket fint och väldigt sköna plagg. Ha en superhärlig dag i NY city. Kul också med besök som kommer snart.
Kram!

Annika sa...

Athleta har vi här i Reston också, poppis place.
Ja, en egen dator ett MÅSTE i HS! Karolinas PC hon fick freshman year håller än. Men hon har ju en ny mac nu iaf, som hon gillar jättemkt. SÅ smart att handla innan man kommer till US!! Jättesmart!! Det har ingen av mina gäster gjort. Men det är ju briljant!!
Trevlig helg!!!