måndag, januari 06, 2014

Vädergudarna måste vara galna

Idag var det spöregn och 12grC. Nu har det klarnat upp och inatt ska temperaturen falla till -13 grC. Men dessutom ska det blåsa ganska rejält, varning har utfärdats för wind chill factor på -26 grC (eller -15 F).

Totalt galet amerikanskt väder. Jag hade totalt glömt bort att det kan vara så tvära kast här.

Välkommen hem. Jomenvisst.

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Ja du, jag har svårt för de här svängningarna. Min kropp hinner liksom inte med...! Men det är ju inget att göra. Mer än att försöka klä sig därefter. och köra försiktigt eftersom det lätt kan vara glasis på vägarna efter att det blir sådan kyla efter fukten som var idag.
Kram!

Liz sa...

Usch, lite annorlunda an mot Madrid..Hoppas att ni klarar er mot sjukdomar, det brukar ju vara svart for kroppen att tala sana temperaturskillnader om man dessutom kommit fran sa mycket varmare klimat.

Ar mycket nyfiken pa hur allt funkar med skolan och hur det gar for barnen att komma in i sina gamla kompisgang igen, eller om det ar nya kompisar som galler.

Stor kram och ha en fin vecka! Stay warm!

Gabriella Kruger sa...

Även här har vädergudarna fått fnatt! Vi har fått besök av Black South Eastern vilket är väldigt ovanligt generellt och när den väl kommer så är det på våren eller hösten. Inte mitt i sommaren. Den starka sydostvinden vi alltid har på sommaren brukar vara varm och torr men den här sydostvinden blåser som attan och släpper ur säg hinkvis med regn. Inte roligt! "Bara" 17,5C nu kl 8 på morgonen. Vilket är lite kylslaget så här års. Håll er inne och håll er varma!

Charlie sa ... sa...

Tvära kast! Jag vänjer mig inte.

Hoppas allt gick bra igår för Herr Freshman!

KRAM

Annika sa...

Det är verkligen östkusten i ett nötskal.
-15 idag, ch 15 grader varmt om ngra dagar. jag är lite less på de där kasten under vintern. Eller väldigt less. Önskar att det kunde ligga på -5 hela vintern.
Idag är skolorna stängda här pga kylan och vindarna. Så larvivt, nu har det nämligen mojnat totalt, och det är bara kallt.
Aja, jag ska gå ut nu iaf!!

Desiree sa...

Var försiktig för det lär ju bli sjukt halt med dessa omslag. Stay warm and safe.
Kramar!

Martina sa...

Knepigt det där när det är sa tvära kast i vädret. Man vet aldrig riktigt hur man ska klä sig och antingen är man för varm eller för kall. Hoppas ni slipper att bli sjuka i alla fall.
Kramar