tisdag, januari 21, 2014

Early dismissal

Precis som väntat stängde skolorna tidigare idag pga snön. På mataffären Trader Joes var det massor med folk som handlade innan vägarna blir ofarbara.

Sonens Track var tidigarelagd, så de hann träna minsann. På high school var det bara skola för dem som missat något av sina midterms, vilket innebar att de flesta var lediga.

Nu faller snön snabbt utanför fönstret och här hemma i köket bakar Dottern cupcakes. Och sjunger.

6 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

…och jag har åkt hem från arbetet. Och kokar soppa och lyssnar på musik mellan emails och samtal ;) Har det ganska mysigt.

eastcoastmom sa...

Lotta: Smart av dig, det snöar ju faktiskt massor! Mys på.

Desiree sa...

Stay safe and warm i snöovädret. Såg också på Saltis blogg att även där hade skolorna stängt i NY.
Kram!

Liz sa...

Hoppas ni kan mysa pa i ovadret, behover man inte ta sig nagonstans, ar det ju ganska trevligt att "bli insnoad". Njut av cupcakes och ett par extra dagar ledigt kanske?
Kramar

Anonym sa...

Visst är det rätt skönt med snow days om man inte behöver ge sig ut? Det blir liksom bonusdagar eftersom de inte är planerade, så man kan få tid att göra vad man vill, eller ta itu med och få undan sånt som man inte hunnit med.

Marina sa...

Som sagt, så länge ni inte måste ge er ut kan det säkert vara mysigt att stanna inne och titta på snön som faller utanför. Hoppas bara att ni inte blir helt insnöade!