tisdag, januari 28, 2020

Back on campus

 Sådärja. Nu är också Dottern tillbaka i college, sen nästan en vecka tillbaka faktiskt. Vi åkte upp förra onsdagen, hon körde upp och jag hem. Kändes som om hon hade med sig mycket packning, men en del var mat och dryck - chips, mjölk, icetea, cornflakes, kaffe och sånt - och hon fick faktiskt in allt i rummet utan att det såg överfullt ut.
Vilken skillnad det är nu när de är två i rummet, när det inte är en "forced triple" längre! De trivs bra ihop, Dottern och hennes rumskompis, något man inte kan ta för givet när man bor så nära inpå varann.

Sonen pluggar mycket som vanligt. En kurs, Accounting, skulle också två av hans bästa kompisar ta, men de hoppade av direkt eftersom de tyckte den verkade för svår... Det är en kurs på Booth, UChicagos Business school, och han har tagit flera kurser där vilket är toppen. Sonen tycker att det är en intressant kurs, inte bara siffror utan hel del analys också, vilket han gillar.

Det bästa med att barnen är tillbaka på sina universitet det är att veta att de trivs. Att de längtade till skolan började igen.

Förresten tror jag Sonen längtar extra mycket till maj. Då fyller han 21 och det är a big deal här!!!

1 kommentar:

Anneli sa...

Roligt att barnen trivs på respektive skolor. Man mår så mycket bättre själv när man vet att barnen trivs. Trevligt och mysigt att dottern har varit hemma så länge. Vad härligt väder det var.