onsdag, juni 12, 2019

Where fun goes

De sista veckorna har det varit plugg i kubik för Sonen. Universitetet brukar ju kallas Where Fun Goes To Die... för att studenterna inte hinner ha så mycket kul. Well, lite överdrivet är det nog, Sonen och hans kompisar verkar hinna med nån fest då och då trots allt.

Den här veckan var det sluttentor, Sonen hade tre i måndags och idag den sista, statistik. Han verkade nöjd när jag pratade med honom ikväll, skönt. Nu såg han fram emot att flytta ut från campus och in i lägenhet nästa termin, junior year. Det blir mer självständigt, friare, men också mer ansvar. Han och kompisarna är verkligen peppade inför hösten.

Jag har meckat med ljusslingorna på terassen, de är soldrivna men behöver ett litet batteri som hjälp. Nu äntligen verkar de vara igång och lyser så fint på kvällen. Tyvärr finns de inte längre att köpa på IKEA, annars skulle jag gärna köpt flera till. Så himla praktiskt med soldrivna lampor!

2 kommentarer:

Anne sa...

Vad duktig sonen din är, disciplinerad och med stark arbetskapacitet. Nu nästan framme vid mål och ett till skolår till ända. Skönt för dem. Det går så fort, jag tycker fortfarande det känns som nyss du berättade han skulle börja sitt första år... Visst är de soldrivna lamporna och slingorna bra från Ikea, jag har också och är väldigt nöjd.

eastcoastmom sa...

Sonen är min hjälte! Han har sett fler soluppgångar än vad som kan vara nyttigt senaste månaden...
Soldrivna lampor är de bästa! Alltid på jakt efter fler.