måndag, februari 04, 2019

Kanske vår?

Sista touren. Det var Ironman och Dottern som åkte iväg i torsdags för en sista college tour, jag stannade hemma och tog hand om katter och hund. -16C och ganska mycket snö på campus, men de kom ändå hem glada på fredag kväll. Dottern som nästan bestämt sig för att INTE tycka om universitetet, hon kom hem och berättade att hon motvilligt ändrat åsikt. Så vem vet. Kanske.

Vår på gång? Varje år den 2 februari är det Groundhog Day här i USA. Om Punxsutavney Phil, som den speciella groundhog i Pennsylvania heter, kan se sin skugga blir det en tidig vår. Och yes! i år verkar det bli en tidig vår. Om det stämmer.

Super Bowl. Vi hade några vänner här igår, bjöd på chili, ribs och chicken wings, passande mat när det är Super Bowl. Själva matchen var ganska händelselös. Bäst var Gladys Knight som sjöng nationalsången!

2 kommentarer:

Anne sa...

Spännande tider! Men också ångesfyllda och massa beslut förstås, vilket college det ska bli. Är säker på att det blir bra, oavsett vad det slutar med för skola. Oj, har det redan varit Groundhog Day, jag missade det helt. Vet det är i början av februari men trodde inte det varit än. Så Phil spår tidig vår...hmmm, får väl se hur det blir med den saken...

eastcoastmom sa...

Ha ha! Kanske är det för att vi bor såpass nära PA som vi har koll på Groundhog Day?
Om college, well it aint over til its over... Vi som föräldrar har två favoriter, sen får vi se vad Dottern beslutar... Med facit i hand kan vi konstatera att Sonen i varje fall valde rätt och supertrivs på sin skola, även om det är en av de tuffaste... herregud vad han pluggar...