fredag, augusti 17, 2018

I am back!

En av de sista kvällarna i Sverige. Sixten och Ironman på bryggan efter en båttur. Sixten älskar att åka båt, när han förstår att det är båt på gång springer han ner till bryggan och hoppar i båten! Och när vi kommer tillbaka och sätter honom på bryggan igen står han kvar och gnäller, vill hoppa ombord igen.

Flyget tillbaka gick jättebra, precis som nattflyget till Sverige. Sixten reser ju i kabinen med oss, men i en liten väska med nät. Funkar jättebra, han är fantastiskt tålmodig. Ganska otroligt när man vet vilken sanslös energi den här hunden har...

Men nu är vi hemma i Connecticut, kom igår kväll. Sonen hämtade oss på Newark, han är säker i vilken trafik som helst, har kört i Queens, Brooklyn och till Long Island flera gånger, men nu har han ju haft körkort flera år så det är kanske inte så konstigt.

Jag får oftast jetlag när jag åker tillbaka till USA och inatt vaknade jag vid två och kunde inte somna om. Slumrade äntligen vid fem, men vaknade igen vid sex och då gav jag upp sovandet. Tog en promenad med Sixten istället.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Vad roligt att du är tillbaka! Har saknat dig.

eastcoastmom sa...

Åh tack! Back in business!