måndag, juni 04, 2018

Denver

Fint i downtown nu med försommargrönt. Skön dag som började med regn men sen sol och inte alls varmt. Me like.

Middag med vänner från Ridgefield ikväll. De flyttar till Denver om några veckor, något de pratat om länge. Med utflugna barn som bosatt sig i San Fransisco, Boston och London tyckte de att det var dags att flytta på sig de också. Roligt för dem, inte så kul för oss. Men middagen var trevlig.

5 kommentarer:

Annika sa...

Denver, där skulle jag nog gillar att bo. Vi var nästan på väg dit för länge sen då P hade jobb på g där. Så vi var tom där och kollade hus etc. Förstår att ni kommer sakna era vänner, alltid trist då man förlorar sådana. MEN ni får åka och hälsa på.

Anne sa...

Ganska vanligt det där att folk flyttar då barnen är utflugna eller kanske mer då folk blivit pensionärer. Tycker du inte? Känner till många som flyttat och helt brytit upp och börjat på nytt nånstans i landet då de blivit pensionärer. Gillar! Modet, nyfikenheten och lusten att prova nåt nytt även som äldre i livet. Den kulturen och traditionen känns för mig amerikansk. Ja, rörligheten överlag.

eastcoastmom sa...

Tror också vi skulle gilla Denver och Colorado. Vi kanske hälsar på ganska snart, Dottern vill gärna kolla in U of Colorado Boulder!

eastcoastmom sa...

Ja det är vanligt att folk flyttar när barnen börjar college, eller är helt klara. Ofta har man ju flyttat till ett bra skoldistrikt där husen och skatten är dyr, så bra att flytta vidare... Vi funderar, men har nåt år kvar. Ingen brådska.

majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken sa...

Åh så vackert!!