torsdag, februari 12, 2015

Nedräkning, snart lov

Februarilov coming up. Nästa vecka har barnen februarilov, vi reser till Colorado för att åka skidor, måndag till måndag. Ska bli kul att prova nya berg, vi har mest rest till Utah här i USA - tokgillar Alta! - och en gång till Montana.

Winter cheer. Imorron fredag är sista träningen och sista matchen för cheertjejerna. Deras tränare är höggravid, datum satt till 3 mars!, så man kan tycka att det är hög tid att avsluta säsongen.

Valentines. Så skönt att ha större barn, nu behöver man inte fixa en massa Valentines-kort till Alla Hjärtans Dag till en hel skolklass. Vi ska vara hemma och laga god mat hela familjen. Att boka bord på restaurang en sån kväll brukar bara vara hysteriskt.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt med lov! Här har vi inte lov förrän spring break. Och ja V-Day här i skolorna (elementary) är ju väldigt stort. Kan förstå att det är rätt skönt när man inte "firar" på det viset längre. Själv tackar jag min lyckliga stjärna att dottern älskar att göra just sådant "pyssel" som att fixa fina kort och rita, dekorera etc. Annars hade det nog varit jobbigt.

Channal sa...

vi har sportlov vi också nästa vecka! Men jag gick på lov igår! Så skönt!

KRAM Anna

Desiree sa...

Kul att ni åker till Colordo för skidåkning. Vi beger oss upp i alperna nu till helgen och tillbringar hela helgen där. Oj imponerande att cheer tränaren håller igång. Vad blir det härnäst om säsongen avslutas nu med cheer för din dotter. Forsätter hon att träna cheer för något annat lag/tränare eller blir det en liten paus ett tag?
Låter som bästa och trevligaste sättet att fira Valentines med god mat hemma.
Trevlig helg

Marina sa...

Härligt med "skidåkningssemester"! För egen del har det blivit väldigt dåligt med det de senaste åren, men nästa vinter, då...!

Annika sa...

Gud vad härligt alltså!! Colorado och skidor.
OCH jag som lite sentimentalt just nu saknar det där med ES och Vdagen. ÅÅÅÅ!! Men visst, en herrans massa jobb var det.
Men roligt....åååå
Ja, lite sentimental är jag denna morgon, som du hör.
Ha en fin helg!!!!