fredag, mars 25, 2005

Uppe med tuppen

Visst är det typiskt, barnen hade inte skola och jag vaknar ändå innan 6 på morgonen. Strax efter hör jag tassande steg och känner en liten tjej som kryper ner i sängen. Ingen varm panna idag, bra, men måste hon vakna så tidigt?

Letade frenetiskt efter badrumsskåp på internet men antingen är de dyra - minst 2.000 dollar för bara ett skåp - eller så är det inte den stil jag är ute efter. Kanske måste vi bygga, eller låta bygga, något efter egna ritningar.

Vi var på Home Depot idag och köpte måttband i inches, stackars snickare och kakelsättare som varit här och pratat jobb har blivit alldeles förvirrade av våra cm-måttband (eller tumstockar, fast det är ju mera som måttband i metall numera). Lyckade få till en sväng till Old Navy också, köpte en brun sommarkjol i bomull, barnen fick nya solglasögon.

Så kom K hem, drog på sig blåstället och började riva ännu mer av vårt badrum... nu finns ingen återvändo. Det låg en hopknycklad tidning bakom en vägg, en Philadelphia Inquirer från 9 april 1967. (ja, vi vet ju att huset är från slutet av 60-talet)

Inga kommentarer: